A l’equador de la Lliga 2012-2013

Amb les dades oficials, una vegada jugades les dues primeres voltes (a 2,5 i a 3), o sigui a la meitat de la Lliga, la competitivitat és al màxim nivell.
El BARCELONA, amb una bona trajectòria fins ara, ocupa la primera posició.
El NOTTINGHAM, amb problemes per complir puntualment amb els seus compromisos li ha fet deixar de jugar algun que altre partit i això ho nota amb, possiblement, menys punts dels habituals en un equip com aquest.
El QUATONS, irregular en les dues categories ja jugades, sembla menys inaccessible i no passa del tercer lloc.
El DINÀMIC, en la seva línia habitual. La seva poca consistència en la continuitat no li permet aspirar al que pel seu joc podria accedir.
El R.MADRID, desprès d’unes temporades per baix del seu nivell sembla que en aquesta pot recuperar les sensacions perdudes.
El GÖTEBORG, poc a poc ha anat agafant la seva autèntica fisonomia i en aquesta temporada ja se’l veu capaç de tot.
El SIRITONS, baix en la part jugada d’aquesta temporada, de ben segur que es recuperarà en les categories de mida gran.
El VALENTONS, malgrat la seva indubtable qualitat, sempre es mou en aquestes posicions.
El BAIX CAMP, és un altre equip classificat molt per baix del seu nivell i que, de ben segur, ben aviat escalarà algun lloc.
El PRADELL, és l’exemple més clar de progrés progressiu i continuat. Acostumat a puntuar poc, en aquesta temporada ja se’l veu sumar punts.
El ROQUETENC, es fa rar veure’l al cap davall de la classificació, sense dubte que anirà recuperant el lloc que la seva qualitat mereix.
El PRADES, és un equip que la seva classificació habitual i històrica no quadra massa amb les dificultats que possa a qualsevol contrincant.
L’AMARAL, és un altre d’aquests equips capaç de complicar la vida a qualsevol adversari, tot i que finalment no és que arribi a sumar masses punts.