Llibre d’Enric Prats Auqué

IMG_20130612_195156

«Paraules en la vinya», de l’Enric Prats Auqué, per ell mateix acompanyat pels rapsodes Francina Baldrís, Avelina Briansó, Narcís Martí, Dolors Quintana i Josep Mª.Roig, tots ells membres del Grup de Declamació del Centre d’Amics de Reus.

En el pròleg del llibre, diu en Xavier Amorós: » Els que vam poder llegir els poemes que va publicar un jove poeta a les antologies de la poesia reusencs que va promocionar i editar el benemèrit Dr.Vallespinosa els darrers anys de la dècada del 1960, trobàvem a faltar la continuïtat d’aquelles composicions de llenguatge elegant i expressió convincent, d’aquells versos plens de frescor i de tendresa. Enric Prats Auqué poc a poc va anar deixant d’escriure, tot i que mai va abandonar el seu fervor per les arts en general. Amb tot, molts dels seus amics i lectors enyoràvem concretament els seus poemes. Per aquest motiu tenir noticia d’una revifalla d’Enric Prats ha omplert de satisfacció tots els que quedem dels que estàvem en espera de retrobar-nos amb l’Enric poeta. Ara, il·lusionats per l’aparició del present recull, pensem fruir novament de l’art literari d’Enric Prats Auqué.»

L’autor ha anat explicant el perquè de cada poema i com, de la ma de la Francina Baldrís, va decidir-se a publicar el que fins llavors era el seu esbarjo.