El nostre nou Curs

Benvolgut/da soci/a,

Som ja als començaments de setembre i us desitgem que el vostre estiu hagi estat còmode i profitós.

En aquest mes començaran alguna de les activitats habituals del nostre Centre, com son el teatre i el taller de pintura, així com les de les nostres seccions..

Aquest mes de setembre, com a cloenda de l’Any Fortuny, a les 20:15h del divendres dia 6, inaugurarem la exposició “Vicaries a la Sala la Vicaria”. Romandrà oberta fins el dia 13.

El dia 21, a partir de les 16h, “Torneig de Misericòrdia” de futbol botons, patrocinat per l’Excm. Ajuntament.

També el proper dia 18 a les 20 hores hi haurà la inauguració de la exposició “Musical Beatles”, que romandrà oberta fins el dia 30.

La resta d’activitats començaran el mes d’octubre i son:

Taller de manualitats i cursos de català iniciació, bridge i cuina.

Per inscripcions i detalls, podeu passar per la secretaria del Centre.

Però per damunt de tot, el proper mes d’octubre tenim programat un dels actes cabdals del nostre Centre, el lliurament dels premis de Poesia Catalana: XI Francesc Martí i Queixalós y II Reina Margarida de Prades.

Precisament i degut a la col·laboració de l’ajuntament de la Vila de Prades en aquest darrer premi, aquest any farem el lliurament a la mateixa Vila.

Serà el dia 26 d’octubre i preparem una sortida per assistir-hi. Serà la nostra excursió del mes d’octubre i oportunament us ampliarem els detalls tant aviat puguem comunicar-ho.

Amb el goig de tornar-nos a trobar després de l’estiu, rebeu la nostra més cordial salutació.

La Junta