Sala d’Exposicions «La Vicaria»

El Centre ha inaugurat la remodelació de la seva Sala d’Exposicions «La Vicaria», que s’ha pogut realitzar prioritzant la seva execució a d’altres necessitats estructurals més que urgents. Finalment, la Junta ha cregut que, d’entre tot el que fa falta, el que calia primerament era rentar la cara a la Sala d’Exposicions per a poder recuperar el carisma i perquè pugui resultar més atractiva per a artistes i visitants.

Al acte hi han assistit nombrosos socis i curiosos, tot i que s’ha trobat a faltar l’acompanyament d’algun representant municipal, així com el seguiment propi dels diferents mitjans, si més no, reusencs.

Discretament, però a la vista de tothom, s’ha fet “presidir” l’acte per la recentment traspassada Maria Rosa Botet al situar en un extrem de la Sala una foto seva amb un bonic ram de flors.

El President, Joan M.ª.Mallafrè, ha recalcat als assistents l’esforç que ha representat poder realitzar les obres que en aquest acte s’inauguraven.

Entre d’altres referències, ha dit que “Son moltes les veritables necessitats que el nostre Centre fa temps que ens demana, i a la Junta ens toca administrar els recursos que disposem, i establir l’ordre de prioritats.”.

També ha detallat les obres realitzades, sense passar per alt el quadre, degudament emmarcat, del pòster de l’exposició que es va fer al museu municipal l’any 2013 sobre el nostre Marià Fortuny, i que l’hem penjat a l’entrada.

Finalment, ha volgut agrair públicament el sobre-esforç del Batista Gallart i del Josep M.ª.Ciurana perquè tot quedés a punt en aquest moment.

p1110404

p1110405

20161111_201420