El C.A.R., Delegació de la Federació d’Ateneus de Catalunya

Vetllada històrica pel Centre d’Amics de Reus la que s’ha viscut el dia 22 de setembre del 2017.

Per una part inauguràvem la remodelació de la nostra Sala d’Actes que, junt amb la que ja varem poder celebrar de la nostra Sala d’Exposicions La Vicaría, ha deixat una planta baixa molt digne de veure.

Però, és que també es va procedir a la acceptació formal de la nostra entitat com a Delegació de les comarques tarragonines de la Federació d’Ateneus de Catalunya, lloc des del qual es van lliurar les plaques identificatives de l’adhesió a un bon nombre d’Ateneus de les nostres contrades.

Es va comptar amb la presència del President de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, així com la de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer i, en honor a que Reus és Capital de la Cultura Catalana 2017, del president d’aquesta organització, Xavier Tudela. Aquest tres personatges, junt amb el president de la nostra entitat, Joan M.ª.Mallafrè, van configurar la taula de presidència de l’acte. La cloenda va estar a càrrec del nostre Cor Mestral, que van posar el punt i final amb les seves cançons i el Cant dels Segadors, compartit amb tota la platea.

El nostre president no es va estalviar agrair públicament als membres de la Junta que han fet possible aquest fet, especialment al que, anònimament, ha sufragat el cost de les noves cortines.

De manera també molt especial s’ha de fer referència a la tasca d’organització de l’acte en general per part de la Carme Bigorra que, juntament amb l’acurada presentació del bon amic Josep Baiges, va deixar una grata impressió a tots els que van omplir a vessar la Sala d’Actes, i la Sala d’Exposicions afegida a l’efecte.