La Tronada de Sant Pere – 2013

St Pere. 2013 (64)IMG_9515IMG_9518IMG_9520

«reusdigital.cat, 23 de juny de 2013 

El Centre d’Amics de Reus encendrà una Tronada de Sant Pere
L’entitat encendrà amb el doctor Francesc Gras la Tronada del matí i el síndic municipal, Pere Pagès, encendrà la del vespre.

23 de Juny de 2013, per Redacció

Amb l’enlairament de la bandera de Reus al campanar de l’església Prioral de Sant Pere per part de l’alcalde de Reus,  Carles Pellicer, s’ha iniciat aquest diumenge i de forma oficial, la Festa Major. En l’acte, l’alcalde ha anunciat que els representats del Centre d’Amics de Reus i el doctor Francesc Gras encendran la Tronada del dia de Sant Pere al matí, i el síndic municipal de greuges, Pere Pagès, la Tronada del vespre. L’alcalde també ha anunciat que els galeristes d’art Antoni Constantí i Antoni Pinyol; el fotògraf Juan Líndez, i Alfons Romero en representació dels Guardadors de la Tronada, seran les persones abanderades de la processó de Sant Pere.»

Aquesta és la noticia que va aparèixer a la premsa, proclamant als quatre vents l’encesa de La Tronada de Sant Pere, del migdia, per part del Centre d’Amics de Reus. Els membres de la Permanent de la Junta de Govern varen ser els nostres representants en aquest privilegiat acte.  

NOTA.- Si algun soci vol veure totes les fotos de l’acte, a la secretaria del Centre hi ha tota la carpeta a la seva disposició.