XV Certamen de Poesia Catalana F.Martí Queixalós

Publiquem les bases del nostre certamen de Poesia Catalana. Aquest any s’hi afegeix un premi especial en motiu de «Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017», patrocinat per l’Ajuntament de Reus. És l’adhesió del Centre a l’esdeveniment de la ciutat.

 

XVè PREMI DE POESIA CATALANA FRANCESC MARTÍ QUEIXALÓS

BASES

1. Hi podran concórrer poemes o reculls de poemes, escrits en llengua catalana.

2. L’extensió de les obres, que hauran de ser originals i inèdites, no sobrepassarà els 100 versos. No hi podran concursar obres guardonades en d’altres certàmens.

3. Els treballs seran tramesos en format PDF a l’adreça electrònica del Centre d’Amics de Reus (info@centredamicsdereus.cat) abans del 15 de setembre de 2017. En aquest document no constarà el nom de l’autor ni cap referència explícita que l’identifiqui, si bé hom pot fer-hi ús de pseudònims. En un altre arxiu, també en PDF, s’hi hauran de consignar les següents dades: títol de l’obra concursant, pseudònim si n’hi hagués, nom complet de l’autor, adreça completa i telèfon de contacte. L’organització contestarà els correus dels concursants com a garantia que han estat rebuts correctament.

4. S’hi estableix un únic premi, indivisible, de 600 euros.

5. El treball que en resulti guanyador serà publicat dins la revista LO NUNCI del Centre d’Amics de Reus.

6. El jurat d’aquest XVè premi serà integrat per Maria Dolors Vallverdú i Torrents, presidenta, Francesc Roig i Queralt, vocal i Robert Miralles i Gutiérrez, secretari.

 

Enguany, amb motiu de ser Reus Capital de la Cultura Catalana, i subvencionat per l’Ajuntament de Reus, es convoca:

PREMI EXTRAORDINARI DE : «POESIA VISUAL, entesa com a composició artística que fa fusió d’expressions lingüístiques i imatges.

BASES

1. Hi podran concórrer poemes visuals o cal·ligrames , escrits en llengua catalana.

2. L’extensió de les obres, que hauran de ser originals i inèdites,és de 7 composicions, una per full.

No hi poden concursar obres guardonades en d’altres certàmens.

3. Els treballs seran tramesos en format PDF,(comprimit si cal, màx. de 2 Mb smallpdf.com, )a l’adreça electrònica del Centre d’Amics de Reus (info@centredamicsdereus.cat) abans del 15 de setembre de 2017. En aquest document no constarà el nom de l’autor ni cap referència explícita que l’identifiqui, si bé hom pot fer-hi ús de pseudònims. En un altre arxiu, també en PDF, s’hi hauran de consignar les següents dades: títol de l’obra concursant, pseudònim si n’hi hagués, nom complet de l’autor, adreça completa i telèfon de contacte. L’organització contestarà els correus dels concursants com a garantia que han estat rebuts correctament.

4. S’hi estableix un únic premi, indivisible, de 600 euros.

5. El treball que en resulti guanyador serà publicat dins la revista LO NUNCI del Centre d’Amics de Reus.

6. El jurat d’aquest premi extraordinari de poesia visual, serà integrat per Maria Dolors Vallverdú i Torrents, presidenta, Francesc Roig i Queralt, vocal i Robert Miralles i Gutiérrez, secretari.

 

La sessió pública d’adjudicació d’ambdós premis tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre d’Amics de Reus a finals d’octubre 2017.

 

A la ciutat de Reus, juny 2017.